Cajun-kip sandwich

Lunch • 15 minuten 


Ingrediënten (1 sandwich)

3 casinoboterhammen
4 plakjes kipfilet (vleeswaren)
1 tomaat, plakjes
50 gram ijsbergsla, fijngesneden
3 eetlepels mayonaise
1 theelepel cajunkruiden

 

Bereidingswijze

Rooster de casinoboterhammen. Meng de mayonaise met de cajunkruiden.

Bestrijd één boterham met eenderde van de cajunmayonaise. Beleg deze met ijsbergsla, plakjes tomaat en twee plakjes kipfilet. Herhaal dit met één andere boterham en de rest van de ijsbergsla, tomaat en kipfilet. Bestrijk de andere boterham met het laatste beetje cajunmayonaise en leg met de saus kant naar onder bovenop de sandwich.

Druk het geheel enigszins aan en zet eventueel vast met een prikker. Snijd de sandwich diagonaal door de helft.

2 reacties op “Cajun-kip sandwich”

  1. Pingback: Clubsandwich met tonijn - StudioKOOK

  2. Pingback: Mini quiches met kip en asperges - StudioKOOK

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *