Taartjes met geitenkaas, cherrytomaten en balsamicosiroop

Taartjes met geitenkaas, cherrytomaten en balsamicosiroop

Voorgerecht • 40 minuten


Ingrediënten (4 pers.)

4 plakjes bladerdeeg, ontdooid
100 gram zachte geitenkaas
100 gram cherrytomaten
2 handjes rucola
balsamicosiroop

 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de plakjes bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd ongeveer één centimeter van de rand een vierkant, maar snijd deze niet helemaal in. Prik in het middelste vierkant gaatjes in het bladerdeeg. Op deze manier zal het deeg rijzen aan de buitenkant, maar minder in het midden. Hierdoor ontstaat er een mooie rand. Bak de plakjes bladerdeeg 10 minuten voor in de voorverwarmde oven.

Halveer de cherrytomaten en verkruiden de geitenkaas. Beleg hiermee het bladerdeeg. Zet terug in de oven en bak de taartjes in 15 minuten af.

Verdeel na het bakken de rucola over de taartjes met geitenkaas en cherrytomaten en voeg naar smaak de balsamicosiroop toe. Serveer direct.

 



3 thoughts on “Taartjes met geitenkaas, cherrytomaten en balsamicosiroop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *