SNEL PIRI PIRI STOOFPOTJE

Dit smakelijke gerechtje zet je in 20 minuutjes op tafel. Ideaal voor een doordeweekse avond!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingrediënten (1 pers.)

100 gram kipfilet

0,5 courgette

0,5 paprika

50 gram ananas

1 kleine rode ui

200 gram tomatenblokjes (blik)

1 flinke theelepel piri piri kruiden

1 flinke theelepel honing

75 gram rijst

Bereidingswijze

Kook de rijst, giet af en zet met de deksel op de pan apart.

Snijd de kip in blokjes en bak op hoog vuur aan. Snijd ook de groenten en de ananas in (grove) blokjes. Voeg de groenten toe aan de pan en bak mee.

Roer de piri piri kruiden door het groenten- en kipmengsel en voeg de tomatenblokjes toe. Breng het geheel aan de kook. Breng op smaak met peper, zout en honing. Laat 10 minuutjes zachtjes pruttelen.

Verwarm de ananasblokjes op het laatst even mee. Serveer met de rijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s