Appelbellini’s

Gesponsord artikel. De bellini, wie kent hem niet? Origineel wordt deze drank samengesteld met prosecco en perzik, maar ik maak heerlijke appelbellini’s. De biologische appelsap van Beemstersap is ideaal voor deze cocktail. De appels worden met zorg geplukt en verwerkt in dit lekkere sap uit de Beemster. In elk pak worden verschillende soorten appels verwerkt voor het beste resultaat. De appels worden geheel biologisch geteelt voor puur en eerlijk appelsap. En dat proef je!

appelbellinis-studiokook-demi-hageman-verkleind

Ingrediënten (1 glas)
200 ml prosecco
150 ml Beemstersap

 

Bereidingswijze
Schenk de appelsap in een glas. Giet hierna de prosecco erbij. Roer en garneer eventueel met een schijfje frisse appel.

 

Tips
Deze drank is heerlijk fris en ideaal om een warme zomerdag af te sluiten.
Dit artikel is in samenwerking met Beemstersap.

Een gedachte over “Appelbellini’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s