Hotspot VERS eten & drinken

Vlakbij het station in de binnenstad van Alkmaar vind je restaurant Vers. Op deze leuke, hippe locatie kun je de hele dag terecht voor verschillende maaltijden en alles natuurlijk vers bereid. Niet de alleen de locatie is ideaal, maar ook het concept: verse en verantwoorde maaltijden voor iedereen bereikbaar en betaalbaar. Reden genoeg om een keertje langs te gaan voor een heerlijke lunch!

vers-eten-en-drinken-1-studiokook-demi-hageman-verkleind

vers-eten-en-drinken-2-studiokook-demi-hageman-verkleind

Bij binnenkomst is het concept ‘eerlijk eten’ al meteen zichtbaar. Vers beschikt over een grote open keuken waar ter plekke alle gerechten met liefde worden bereid. Er is steeds meer vraag naar gezonde maaltijden. Deze gezonde levensstijl, en dus ook manier van eten, is bij Vers vanzelfsprekend. Alle maaltijden zijn snel, maar gezond, suikervrij en vrij van E-nummers. Daarnaast wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van biologische producten in samenwerking met lokale bedrijven.

vers-eten-en-drinken-5-studiokook-demi-hageman-verkleind

Vers eten en drinken 3 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Vers heeft een ruime keuze op het menu. Voor elke maaltijd van de dag kun je hier terecht. Wanneer je even geen tijd hebt om te koken of om langs te komen, kun je je maaltijd ook thuis laten bezorgen. Ideaal voor een drukke avond of na een lange werkdag. Daarnaast is er een assortiment van eerlijke producten voor thuis, waaronder dranken en snacks.

Vers eten en drinken 4 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Het is mogelijk om vooraf te bestellen. Je maaltijd staat klaar op de afgesproken tijd. Daarnaast is Vers een zeer geschikte werkplek met genoeg oplaadpunten en goedwerkende wifi.

vers-eten-en-drinken-6-studiokook-demi-hageman-verkleind

Openingstijdens:
Maandag t/m vrijdag 8.00 – 20.00
Zaterdag 11.00 – 20.00

Stationsweg 41, Alkmaar

Wanneer ga jij langs bij Vers eten & drinken?

5 gedachten over “Hotspot VERS eten & drinken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s