Pasta met garnalen en verse tomaten

Dit is een heerlijk snel gerecht. Ideaal voor een doordeweekse dag, want het is binnen 10 minuten klaar!

pasta-met-garnalen-en-verse-tomaten-studiokook-demi-hageman-verkleind

Ingrediënten (1 pers.)
100 gram spaghetti
10 garnalen
10 cherrytomaten
handje peterselie, grof gesneden
1 teen knoflook
3 eetlepels olijfolie
1/2 chilipeper, zonder zaad en zaadlijsten
zout

Bereidingswijze
Kook de spaghetti beetgaar. Snijd ondertussen de chilipeper en knoflook fijn. Verhit een ruime koekenpan op laag vuur en doe hier de olijfolie, chilipeper en knoflook in. Laat 3 tot 4 minuutjes zachtjes op staan zodat de smaken in de olie kunnen trekken.

Snijd de tomaatjes in vieren. Voeg de garnalen en de tomaatjes toe aan de koekenpan en zet het vuur middelhoog. Wanneer de garnalen gaar zijn doe je de beetgare spaghetti in de koekenpan. Meng alles goed en breng eventueel op smaak met een snufje zout. Serveer met de verse peterselie.

Tips
Ook een snel pastagerecht met vis: pasta met tomatensaus en witvis.

Wat voor (snel) gerecht eet jij het liefst op een doordeweekse dag?

 

3 gedachten over “Pasta met garnalen en verse tomaten

  1. Heerlijk gerecht!

    een makkelijk te maken maaltijd die snel gemaakt is!

    heb hem zelf geprobeerd, normaal ben ik niet zo van de tomaatjes maar het past goed bij het gerecht.

    smaakt goed, simpel en gewoon lekker dit is zeker een aanrader!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s