10 x De best bekeken recepten van 2016

2016 is het jaar geweest waarin StudioKOOK officieel zijn start maakte. Ik ben erg tevreden over hoe het de eerste maanden zijn gegaan. Ik heb mijn best gedaan om heerlijke recepten te schrijven voor alle bezoekers en hier ook smakelijke foto’s bij te maken. Dit alles deed ik natuurlijk met veel plezier.

Het harde werk loonde zeker, want ik heb veel positieve reacties mogen ontvangen op mijn werk. Natuurlijk ben ik trots op elk recept wat gepubliceerd is, maar de meest bekeken recepten wil ik toch nog even in de spotlights zetten. Daarom zet deze gerechten voor je op een rijtje.

10-x-best-bekeken-recepten-2016-studiokook-demi-hageman-verkleind


Salade met geroosterde pompoen
Deze heerlijke salade met geroosterde pompoen staat regelmatig bij mij op tafel. Ik ben dol op een goede salade, zowel als bijgerecht of al hoofdmaaltijd. Dit recept leent zich hier perfect voor!

geroosterde-pompoensalade-studiokook-demi-hageman-verkleind

Kip tandoori met bloemkoolcouscous
Bloemkoolcouscous is mij ook nog een vrij nieuw gerecht. Ik was hier zo nieuwsgierig naar, dus dit moest en zou ik een keertje maken. Wat beviel dit goed! Ik combineerde het met de kip tandoori (al heel wat jaren een favoriet gerecht), wat de bloemkoolcouscous perfect aanvult en het net de pit geeft die het nodig heeft.

bloemkoolcouscous-met-kip-tandoori-2-studiokook-demi-hageman

Appel-peercrumble
Wat ben ik blij dat deze appel-peercrumble ook door jullie goed is ontvangen! Dit is echt een gerecht wat in niemands repertoire mag ontbreken. Het een snel en eenvoudig. De combinatie van appel en peer is echt heerlijk!

appel-peercrumble-studiokook-demi-hageman-2-verkleind


Bloemkoolburgers
Op StudioKOOK zijn al meerdere gerechten met bloemkool te vinden. Ik vind het een heerlijke groente en laat dan ook graag de veelzijdigheid van dit product zien. Zo maakte ik ook deze lekkere bloemkoolburgers. Met dit recept kun je niet één, maar twee verschillende burgers maken!

bloemkoolburger-studiokook-demi-hageman-verkleind

Geitenkaastompouce met gerookte zalm
Het recept voor deze geitenkaastompouce met gerookte zalm schreef ik voor feestelijke gelegenheden. Het ziet spectaculair uit, maar is helemaal niet zo moeilijk te maken! Daarnaast is deze smaakcombinatie echt heerlijk!

geitenkaastompouce-met-gerookte-zalm-2-studiokook-demi-hageman-verkleind

Pasta met garnalen en verse tomaten
Deze pasta met garnalen is een van mijn favoriete gerechten op een doordeweekse avond. Het is klaar in no-time en erg smaakvol door het gebruik van verse ingrediënten.

pasta-met-garnalen-en-verse-tomaten-studiokook-demi-hageman-verkleind

Eenpersoons aardappelgratin
Ik vind het ontzettend leuk om te koken voor vrienden en familie. Regelmatig maak ik daarom etentjes klaar voor veel personen. Deze eenpersoons aardappelgratins zijn het ideale bijgerecht. Super smaakvol, de aardappel komt goed tot zijn recht en het recept is niet ingewikkeld.

eenpersoons-aardappelgratin-1-studiokook-demi-hageman-verkleind

Mexicaans gevulde groenten
Deze Mexicaans gevulde groenten zijn erg gezond! Boordevol groenten en voedingsstoffen verwerkt in dit heerlijke gerecht.

mexicaans-gevulde-groenten-3-studiokook-demi-hageman-verkleind

Huisgemaakte brownies
Ik ben dol op deze lekkernij dus het recept mocht zeker niet ontbreken: huisgemaakte brownies. Dit is een basisrecept, dus je kunt hier nog lekker mee variëren. Heerlijke variaties zullen ook zeker volgen in 2017!

brownies-studiokook-demi-hageman-verkleind

Spitskooltaartjes
Het recept voor deze spitskooltaartjes is het meest bekeken recept van 2016! Terecht, want ze smaken heerlijk. Dit recept laat de veelzijdigheid van spitskool zien, maar wel in een klassieke combinatie, namelijk met spek. Verwerkt in een heerlijk taartje.

spitskooltaartjes-studiokook-demi-hageman-verkleind

Ben je benieuwd naar alle recepten? Bekijk dan eens het receptenregister.

2 gedachten over “10 x De best bekeken recepten van 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s