Oud & Nieuwtip: appelbellini’s

De laatste dag van 2016 is aangebroken. Iedereen doet zijn of haar best om dit jaar geheel is stijl af te sluiten. Lekker eten, spelletjes, feestjes.. En de klassieker: oliebollen! Het recept voor deze heerlijke mini appelflappen deelde ik al met jullie, als leuke vervanger of onderdeel van de avond. Ik ben geen zoetekauw, maar deze lekkernij kan ik toch niet weerstaan.

Een andere klassieker die onlosmakelijk verbonden is met oudejaarsavond is natuurlijk champagne. Met zo’n glaasje bubbels ga je sowieso bruisend het nieuwe jaar in! Toch heb ik nog een ander heerlijk drankje voor een feestelijke avond als vanavond: appelbellini’s. Een heerlijke mix van mousserende wijn en appelsap. Kinderlijk eenvoudig om te maken, maar gegarandeerd een feestelijk gevoel. De frisse smaak van deze appelbellini zal geliefd zijn bij velen.

Wil jij net nog even uitpakken op de laatste dag van 2016 met heerlijke zelfgemaakte cocktail kies dan een keer voor appelbellini’s. Het volledige recept vind je hier.

appelbellinis-studiokook-demi-hageman-verkleind

Als laatste wil ik iedereen een heel spetterend uiteinde wensen en een gelukkig en smakelijk 2017!

Hoe sluit jij het jaar in stijl af?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s