Snel borrelbrood met pesto en mozzarella

Met dit recept zet je in no-time een heerlijk borrelbrood met pesto en mozzarella op tafel. De pure smaken met de pesto en mozzarella komen goed tot zijn recht in dit gerecht. Combineer met pittige rucola om het helemaal af te maken.

Snel borrelbrood met pesto en mozzarella 2 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Ingrediënten (2 stuks)
1 afbak stokbrood
4 eetlepels pesto
1 bol mozzarella
Eventueel: handje rucola

Bereidingswijze
Snijd het afbak stokbrood over de gehele lengte in twee helften. Verdeel over elke helft twee eetlepels pesto over het brood.

Snijd de mozzarella in plakken en leg op de pesto. Bak het brood 10 minuten af in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Serveer met de rucola.

Tips
Ik heb in dit recept gebruik gemaakt van rode pesto. Dit is een pesto op basis van zongedroogde tomaat. Groene pesto, op basis van basilicum, is ook heel geschikt voor op dit snelle borrelbrood.

Dit brood is niet alleen bij de borrel, maar serveer het ook eens bij een heerlijke soep of pastagerecht. Een lekkere aanvulling op het diner!

2 gedachten over “Snel borrelbrood met pesto en mozzarella

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s