Tagliatelle met romige pestosaus

Op de een doordeweekse dag kook ik vaak snelle gerechten. Ondanks de eenvoud van een recept, zorg ik er altijd voor dat het smaakvol is! Deze tagliatelle met romige pestosaus is hier een goed voorbeeld van. De pesto geeft dit gerecht de speciale twist die het nodig heeft. Daarnaast combineert pesto ook perfect met kip, courgette en de zongedroogde tomaatjes.

Tagliatelle met romige pestosaus 3 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Ingrediënten (1 pers.)
100 gram tagliatelle
1 eetlepel pesto
100 ml kookroom
100 gram kipfilet, blokjes
1/3 courgette, halve plakjes
4 à 5 zongedroogde tomaatjes, in reepjes
handje rucola
peper en zout

Bereidingswijze
Kook de tagliatelle beetgaar. Bak intussen de kipfilet gaar. Voeg de courgette toe en bak 3 minuten op middelhoog vuur mee.

Voeg de pesto en de kookroom toe. Meng het geheel goed door. Doe de zongedroogde tomaatjes bij de saus en verwarm even mee. Voeg hierna de beetgare tagliatelle toe.

Breng het geheel op smaak met peper en zout. Serveer met rucola.

Tagliatelle met romige pestosaus 2 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

2 gedachten over “Tagliatelle met romige pestosaus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s