Geitenkaasrolletjes met zongedroogde tomaten en pecannoten

Vrije avonden in het weekend zijn goed voor vele dingen. Een heerlijke ontspannen avond op de bank, een gezellige borrel met vrienden of familie.. Natuurlijk wil je niet lang in de keuken staan voor een lekkere huisgemaakte snack. Deze geitenkaasrolletjes met zongedroogde tomaten pecannoten zijn niet moeilijk om te maken. De combinatie geitenkaas, honing en noten is natuurlijk een klassieker. Voeg alleen nog rucola en zongedroogde tomaatjes toe om het geheel af te maken.

Geitenkaasrolletjes 2 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Ingrediënten (±25 stuks)
3 tortillawraps
100 gram zachte geitenkaas
50 ml room
10 zongedroogde tomaatjes, in reepjes
handje pecannoten, grof gehakt
30 gram rucola
3 eetlepels honing

Bereidingswijze
Meng de zachte geitenkaas en de room met elkaar met behulp van een staafmixer. Verdeel dit over de drie wraps.

Verdeel de zongedroogde tomaatjes, de pecannoten en de rucola over de geitenkaas. Maak het geheel af met de honing.

Rol de tortillawraps strak op. Snijd hierna in plakjes.

Tips
Je kunt de opgerolde tortillawraps even in de koelkast zetten voordat je ze snijd. Hierdoor worden ze wat steviger en gaat het snijden eenvoudiger.

Geitenkaasrolletjes 4 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Geitenkaasrolletjes 5.2 StudioKOOK Demi Hageman 2 verkleind.png

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s