Gourmetten tijdens Pasen met de Gourmetbox van HelloFresh

 

Gesponsord artikel. Het voorjaar is in zicht. Langere dagen, fluitende vogeltjes in de ochtend en een heerlijk zonnetje verblijden de dagen. Dit betekent ook dat Pasen bijna voor de deur staat. Heerlijke eten hoort hier natuurlijk bij. Een lekkere brunch of Paasdiner is onmisbaar. Om veel drukte voorafgaand aan de maaltijd te voorkomen is een van de HelloFresh Paasboxen echt een uitkomst!

We kennen HelloFresh natuurlijk van de maaltijdboxen. Zij maken het mogelijk alle ingrediënten te bestellen voor lekkere en verse gerechten. Dit alles thuisbezorgd om gezond eten voor iedereen gemakkelijker te maken. Naast de standaard maaltijdboxen zijn er speciaal voor Pasen drie Paasboxen te bestellen. De Paasbox Brunch is er in een Original variant, maar er is ook een Veggie variant zonder vlees of vis.  Meer zin in een paasdiner? Je kunt ook een heerlijke Gourmetbox bestellen. Het eerste Paasdiner dit jaar heb ik al achter de rug na het koken met deze laatste box. Benieuwd naar de Gourmetbox? In dit artikel vertel ik je hier meer over.

Hellofresh Paasbox gourmet 1 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Wat zit er in de box?

Wanneer ik de box open, vind ik meteen een verscheidenheid aan producten. Vlees, vis, groenten, verse kruiden.. En natuurlijk bijgeleverde recepten. Er zijn vier soorten vis (garnalen, zalmfilet, schelvis, tonijnfilet) en drie soorten vlees (kalkoenmedaillons, lamsburgers, kip omwikkeld met spek) geleverd. Verder verse groenten zoals prei, wortel, champignons en verse kruiden, dille, bieslook en kervel. Naast deze verse producten, want zoals de naam HelloFresh al zegt, is alles echt vers, worden er ook boter, eieren en paaseitjes bijgeleverd. Genoeg spullen om een lekker paasdiner mee in elkaar te zetten. 

Hellofresh Paasbox gourmet 6 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Hellofresh Paasbox gourmet 4 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

De gerechten

Er zitten genoeg ingrediënten in de Gourmetbox om lekker mee te koken en daarbij horen ook de recepten. Deze geven goede uitleg over het koken van de gerechten. Ondanks dat er geen vegetarische producten en/of vleesvervangers zijn bijgeleverd (voor de vegetariërs onder ons), is er wel degelijk gedacht aan vegetarische gerechten. Zoals bijvoorbeeld een gerecht met champignons, salades, brood en zelfgemaakte kruidenboter.

Geen recepten voor sauzen, maar wel een recept voor een lekkere marinade voor de vis en een boter voor het vlees zijn bijgeleverd. Een sausje was lekker geweest voor erbij, maar de marinade en boter zijn een goed en lekker alternatief.

De recepten zijn eenvoudig en overzichtelijk. Er is precies bijgeleverd wat je nodig hebt voor de recepten, dus er wordt ook een goed no waste beleid nagestreefd. Daarnaast heb je met de Gourmetbox van HelloFresh heb je zelf geen werk aan boodschappen, voorbereiden van de recepten en het diner zelf. Alle voorbereidingen zijn klaar binnen 30 minuten en de bereiding gebeurt natuurlijk aan tafel. Niet alleen gezellig, maar ook heel handig dus.

De eenvoud van de recepten heeft als voordeel dat de pure smaken van de producten goed naar voren komt. Mijn favorieten: de kruidenboter en de frisse smaken van de marinade voor de vis.

Hellofresh Paasbox gourmet 5 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Het dessert

Gourmetten biedt vele mogelijkheden. Je kunt veel gerechtjes tegelijk maken en iedereen kan zelf kiezen wat hij of zij wil eten. Bij de Paasbox is ook gedacht aan het dessert. Deze kun je ook bereiden met het gourmetstel! Gebakken rabarber met een frisse yoghurt, klink niet alleen als een heerlijke lentedessert, maar ik vind het ook erg leuk dat er tijdens het gourmetten aan verschillende gangen aandacht wordt besteed. Natuurlijk wil je geen smaken van je vlees of vis in je dessert, maar de pannetjes even goed schoonmaken tussendoor mag de pret niet drukken.

Hellofresh Paasbox gourmet 2 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Wat vind ik van de HelloFresh Paasbox, gourmet?

Als vegetariër zou ik toch gaan voor een Brunchbox Veggie. Er is bij het samenstellen van de Gourmetbox wel gedacht aan vegetarische gerechten, maar de vlees- of visliefhebber zal genieten van de ruime keuze aan producten in deze box. De verscheidenheid aan gerechten, wat betreft voor zowel vlees of vis, of bijgerechten, is dus een groot pluspunt. De pure smaken van de verse producten staan centraal in deze Gourmetbox en deze komen ook goed tot zijn recht in de gerechten. Wie voor deze box kiest, kiest voor gemak en een zorgeloos Paasdiner. 

Hellofresh Paasbox gourmet 7 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Hellofresh Paasbox gourmet 8 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Zowel de Gourmetbox als de Brunchbox  zijn te bestellen via HelloFresh t/m 10 april (23.00h).  

Dit is een artikel in samenwerking met HelloFresh.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s