Bacon-chickenwrap

Snel, eenvoudig, geen waslijst aan ingrediënten en ook nog eens super lekker… Dit gerecht heeft het allemaal! Deze bacon-chickenwraps zet je in een mum van tijd op tafel. Ideaal voor een doordeweekse dag als vandaag. Alsof dit nog niet genoeg was, serveer je er ook nog een heerlijke honing-mosterdsaus bij. Wat een heerlijke combinatie met de kip en de uitgebakken bacon. Als ik terug denk aan dit gerecht, krijg ik spontaan weer trek. Jij ook?

Bacon chicken wrap 2 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Ingrediënten (2 stuks)
2 wraps
100 gram ijsbergsla, gesneden
1 kipfilet, in reepjes gesneden
4 plakjes bacon
100 gram cherrytomaatje, gehalveerd

Voor de dressing:
1 eetlepel yoghurt
1 eetlepel mayonaise
1 theelepel honing
1 theelepel mosterd

Bereidingswijze
Bak de bacon zonder vet uit. Haal uit de pan en leg opzij. Bak hierna de reepjes kipfilet in dezelfde pan goudbruin en gaar.

Meng de ingrediënten voor de honing-mosterdsaus met elkaar.

Beleg de wrap met de ijsbergsla en de cherrytomaatjes. Verdeel de reepjes kipfilet en de uitgebakken bacon over de wraps. Rol de wraps op en serveer met de honing-mosterdsaus.

Tips
De bacon kun je eventueel vervangen door ontbijtspek.

Bacon chicken wrap 1 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Bacon chicken wrap 5 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Een gedachte over “Bacon-chickenwrap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s