Cajun-kip sandwich

Wat is jouw favoriete maaltijd van de dag? Ik zou niet kunnen kiezen. Ik kan ontzettend genieten van een uitgebreid ontbijt of brunch, een lange lunch of een groot diner. Maar, ik wissel het wel af. Wanneer ik ’s avonds bijvoorbeeld uit eten ga, lunch ik licht. Dit geldt ook andersom. Soms kies ik voor een lichte avondmaaltijd. Ter compensatie, lunch ik uitgebreid of kies ik soms zelfs voor een warme maaltijd tussen de middag. Een rijkelijk belegde boterham of sandwich voldoet prima, zoals deze cajun-kip sandwich. Niet alleen onwijs lekker, maar ook nog eens voedzaam!

Cajun-kip sandwich 2 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Ingrediënten (1 sandwich)
3 casinoboterhammen
4 plakjes kipfilet (vleeswaren)
1 tomaat, plakjes
50 gram ijsbergsla, fijngesneden
3 eetlepels mayonaise
1 theelepel cajunkruiden

Bereidingswijze
Rooster de casinoboterhammen. Meng de mayonaise met de cajunkruiden.

Bestrijd één boterham met eenderde van de cajunmayonaise. Beleg deze met ijsbergsla, plakjes tomaat en twee plakjes kipfilet. Herhaal dit met één andere boterham en de rest van de ijsbergsla, tomaat en kipfilet. Bestrijk de andere boterham met het laatste beetje cajunmayonaise en leg met de saus kant naar onder bovenop de sandwich.

Druk het geheel enigszins aan en zet eventueel vast met een prikker. Snijd de sandwich diagonaal door de helft.

Cajun-kip sandwich 3 StudioKOOK Demi Hageman verkleind.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s