5 x lekkere salades voor een zomerse dag

Op warme dagen als deze wil je natuurlijk niet te lang in de keuken staan en zeker geen zware maaltijd serveren. De maaltijdsalade is de ideale maaltijd in dit geval! Ik zette vijf heerlijke recepten voor je op een rijtje, waaronder deze heerlijke groene asperge salade. Benieuwd naar alle saladerecepten van StudioKOOK? Deze vind je hier.

Aspergesalade 2 StudioKOOK Demi Hageman verkleind

Salade met zalm, feta en avocado
Visliefhebbers opgelet! Deze salade kun je niet laten staan. Heerlijke smaken van frisse komkommer en feta, romige avocado en zure kappertjes gecombineerd met een lekker zacht stukje zalmfilet. Wat wil je nog meer!

salade-zalm-feta-avocado-stuiodkook-demi-hageman-verkleind

Snelle Griekse salade
Of je nu op zoek bent naar een lekker bijgerecht of een heerlijke maaltijdsalade, deze snelle Griekse maaltijdsalade is geschikt als beide opties! Deze salade bevat alleen maar frisse smaken van zomerse groenten gecombineerd met feta. Je waant je meteen in Griekenland!

snelle-griekse-salade-studiokook-demi-hageman-verkleind

Crispy Caesar salad met frisse yoghurt dressing
Wie kent ‘m niet: de Caesar salad. Ik maakt een lekkere versie van deze klassieker. Een echte maaltijdsalade.

crispy-caesar-salad-1-studiokook-demi-hageman-verkleind

Gegrilde groentensalade
Deze salade staat bij mij regelmatig op het menu, zowel als hoofdgerecht als bijgerecht. Snel, eenvoudig en boordevol groenten. Ook leuk: serveer deze salade lekker bij de BBQ en grill de groenten ook op de BBQ!

gegrilde-groentensalade-3-studiokook-demi-hageman-verkleind

Groene aspergesalade
Een zomers gevoel geeft deze salade je zeker! Frisse smaken zoals radijs, verse kruiden en de rauwe groene asperges staan centraal in dit recept. Dit alles gecombineerd met een lekkere dressing met citroen.

Aspergesalade 2 StudioKOOK Demi Hageman verkleind

Wat is jouw favoriete salade?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s