bladerdeegpizza

Bladerdeegpizza met tomatensaus, salami en kaas

Deze bladerdeegpizza is super makkelijk en snel om te maken. In plaats van (zelfgemaakt) pizzadeeg gebruik ik kleine plakjes bladerdeeg uit diepvries als basis voor deze lekkere pizza’s. Ik kies voor salami, tomatensaus en kaas als toppings, maar je kunt hier gerust wat mee variëren.


bladerdeegpizza

Bladerdeegpizza met tomatensaus, salami en kaas

Deze bladerdeegpizza is makkelijk en snel om te maken. Gebruik bladerdeeg als bodem. Lekker voor het diner of bij de borrel!
Bereidingstijd 10 minuten
Oventijd 30 minuten
Gang Bijgerecht, Borrelhapje, Hoofdgerecht, Lunch
Keuken Italiaans
Porties 4 porties

Ingrediënten
  

  • 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
  • 4 eetlepels tomatensaus
  • 50 gram salami (in kleine plakjes)
  • geraspte kaas (naar smaak)

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor 200 graden.
  • Beleg de plakjes bladerdeeg met de tomatensaus, de geraspte kaas en plakjes salami. Bak de bladerdeegpizza's 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Serveer direct. Eet smakelijk!

Notities

Tip: het verplaatsen van de bladerdeegpizza’s gaat niet zo makkelijk als je ze al hebt belegd. Leg de plakjes bladerdeeg daarom alvast op de bakplaat (ingevet) of op een bakpapiertje (dit is een stuk minder vet). Beleg ze pas nadat ze op de bakplaat liggen.
Trefwoord 4 ingrediënten, Makkelijk, Snel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating