Hoofdgerecht, vlees • 15 minuten
Ingrediënten (2 stuks)
2 wraps
100 gram ijsbergsla, gesneden
1 kipfilet, in reepjes gesneden
4 plakjes bacon
100 gram cherrytomaatje, gehalveerd
Voor de dressing:
1 eetlepel yoghurt
1 eetlepel mayonaise
1 theelepel honing
1 theelepel mosterd
Bereidingswijze
Verhit een koekenpan zonder vet. Bak de bacon hierin uit. Haal de uitgebakken bacon uit de pan en leg apart tot gebruik. Bak de reepjes kipfilet in dezelfde pan goudbruin en gaar.
Meng de ingrediënten voor de honing-mosterdsaus met elkaar en zet apart tot gebruik.
Snijd de ijsbergsla fijn en halveer de cherrytomaatjes. Beleg de wrap hiermee. Verdeel ook de reepjes kipfilet en de uitgebakken bacon over de wraps en rol op. Serveer de bacon-chicken wraps met de honing-mosterddressing.
Tips
De bacon kun je eventueel vervangen door ontbijtspek.
Dit gerecht met wraps vind je misschien ook lekker: quesadilla caprese.
Pingback: Avocadodressing voor salades en sandwiches - StudioKOOK