bruschetta caprese

Bruschetta caprese met tomaat, mozzarella, pesto en balsamicosiroop

De klassieke combinatie caprese is heerlijk op een bruschetta. Deze bruschetta caprese zijn makkelijk om te maken en zien er feestelijk uit! De combinatie van ingrediënten maak je af met wat balsamicosiroop naar smaak voor een bijzondere touch.


bruschetta caprese

Bruschetta caprese met tomaat, mozzarella, pesto en balsamicosiroop

De klassieke combinatie caprese is heerlijk op een bruschetta. Deze bruschetta caprese zijn makkelijk om te maken en zien er feestelijk uit! De combinatie van ingrediënten maak je af met wat balsamicosiroop naar smaak voor een bijzondere touch.
Bereidingstijd 5 min
Oventijd 10 min
Gang Amuse, Borrelhapje, Voorgerecht
Keuken Italiaans
Porties 8 stuks

Ingrediënten
  

  • 8 sneetjes stokbrood
  • 1 bol mozzarella
  • 1 tomaat
  • 4 theelepels pesto
  • balsamicosiroop (naar smaak)

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Verstrijk de sneetjes stokbrood met pesto. Snijd de bol mozzarella in plakjes en snijd de tomaat in plakjes.
  • Leg op elke stukje stokbrood een plakje mozzarella en een partje tomaat. Rooster de bruschetta caprese 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Verdeel na het bakken eventueel nog wat balsamicosiroop over de bruschetta en serveer direct.
Trefwoord 5 ingrediënten, Makkelijk, Snel, Vegetarisch

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating