caesarsalade wraps

Caesarsalade wraps met krokante kip

Caesarsalade wraps, een super lekker wrap met als vulling een lekkere caesarsalad! Daarnaast voeg je krokante kip toe. Deze maakt het helemaal af. Samen met de pompoenpitten geeft de krokante kip een lekker bite aan deze wraps.



Caesarsalade wraps

De caesarsalade ken je misschien wel? Een echte klassieker die zeer populair is in de Amerikaanse en Canadese keuken. Voor deze lekkere wraps gebruik je de welbekende caesarsalad als een vulling. Super lekker, want deze salade is lekker fris en heeft een super lekker combinatie van ingrediënten. Een topcombinatie voor wraps dus!


Wraps met caesarsalad

Als vulling voor de wraps gebruik je een caesarsalad. Voor dit recept gebruik je: Romaine sla (ook wel ‘bindsla’ genoemd), een gekookt eitje en een lekkere caesarsalad dressing. Deze kun je zelf maken of kant-en-klaar kopen. Daarnaast voeg je nog wat pompoenpitten toe en krokante kip. Deze ingrediënten zorgen voor een lekkere bite in de wraps.

Caesarsalade heeft een eenvoudige basis van dressing en groenten, maar kip is een veelgebruikte toevoeging. Voor dit recept gebruik je geen kipfilet, maar krokante kip. Gebruik een kipschnitzel hiervoor.


Een frisse touch

Om de caesarwraps helemaal af te maken vind ik het super lekker om ingelegde rode ui (klik) toe te voegen. Deze maken deze wraps helemaal af! Zoetzure rode ui, of: ingelegde rode ui, smaken een klein beetje zuur, maar voor heerlijk fris. Dit past super goed bij alle andere ingrediënten voor deze wraps met krokante kip.

caesarsalade wraps

Caesarsalade wraps met krokante kip

Caesarsalade wraps, een lekkere wrap met als vulling een lekkere caesarsalad! Lekker met krokante kip, Romaine sla, ei en een caesardressing.
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht, Lunch
Keuken Amerikaans
Porties 6 wraps

Ingrediënten
  

  • 6 wraps (middelgroot of klein)
  • 2 kroppen bindsla of Romaine sla
  • 2 kipschnitzels
  • 3 gekookte eitjes
  • ingelegde rode ui (zie tip)
  • 1 handje pompoenpitten
  • ceasardressing (naar smaak)

Instructies
 

  • Bak de kipschnitzels gaar en krokant. Snijd intussen de Romaine sla in een reepjes en pel de eitjes. Snijd de eitjes in partjes.
  • Verdeel de Romaine sla over de wraps. Snijd de krokante kipschnitzels in reepjes en verdeel deze ook over de wraps. Leg de partjes ei en wat ingelegde rode ui op caesarwraps en betrooi met pompoenpitten. Verdeel als laatste wat caesardressing naar smaak over de wraps. Serveer direct. Eet smakelijk!

Notities

Ingelegde rode ui of zoetzure rode ui kun je heel makkelijk zelf maken. Je kunt daarvoor dit recept (klik) gebruiken.
Wil je het niet zelf maken, dan kun je het ook kant-en-klaar kopen, bijvoorbeeld deze pot van de Albert Heijn. 
Trefwoord Makkelijk, Snel, Wraps

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating