Cheeseburger met mosterdmayo

Hoofdgerecht, vlees • 20 minuten


Ingrediënten (1 burger)


1 zacht bolletje, gehalveerd
1 rundvleesburger
1 plakje kaas
1 rode ui, dunne ringen
handje ijsbergsla
1 à 2 augurken, in plakjes
mostermayo

 

Bereidingswijze


Rooster het bolletje met de binnenzijde in een koekenpan of in de oven. Bak de burger en uien in een ruime koekenpan gaar. Leg, wanneer de burger bijna gaar is, het plakje kaas erboven op. Laat deze even smelten.

Besmeer beide helften van het bolletje met wat mosterdmayo. Leg op de onderste helft wat sla, hierop de burger. Verdeel uien hierop en maak het geheel af met de plakjes augurk. Dek af met de andere helft van het bolletje.

 

Tips

Heb je geen mosterdmayo in huis, maar wil je wel graag deze burger maken? Meng dan één eetlepel mayonaise met één theelepel mosterd. Voeg eventueel ook nog wat honing toe.

  • Share post

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *