Bij de borrel

  • Aardappelkoekjes met citroenmayonaise

  • Beemster & Chill #2: recept voor kaasplankpizza

  • Bladerdeegtaartjes met mascarpone, Serranoham en pistachenootjes

  • Borrelbrood met pesto, tomaat en spek

  • Broccolikoekjes uit de oven (van broccolirijst!)

  • Bruschetta met truffel, kalkoen en Parmezaanse kaas (video)

  • Caffe tonic

  • Dip van gepofte knoflook

  • Eiersalade met ansjovis

  • Flammkuchen met makreel en pancetta

  • Gegrilde champignons in Oosterse marinade

  • Gekaramelliseerde uiendip

  • Gevulde eieren met avocado en Srirachasaus

  • Gevulde eieren met olijf en ansjovis

  • Gevulde vitello tonnato eitjes

  • Groene kruidenolie

  • Guacamole

  • Hollandse borrelplank

  • Hummus, basisrecept

  • Italiaanse kruidenboter met zongedroogde tomaat en basilicum

  • Koken met restjes: loempia’s met bami of nasi

  • Koken met restjes: pizzabroodjes

  • Koreaanse kippenvleugeltjes uit de oven

  • Kroketjes van witte bonen met frisse groene kruidendip

  • Lekkere recepten voor Oud & Nieuw 2017

  • Makkelijke eiersalade

  • Makkelijke kaasbroodjes voor bij de borrel

  • Makkelijke worstenbroodjes met honing-mosterdsaus

  • Mini quiches met kip en asperges

  • Mini vispasteitjes met makreel en ei

  • Oosterse garnalencocktail met avocado

  • Pasteitjes met roerei, spek en bieslook

  • Pesto met walnoten

  • Pittige makreelsalade met Srirachasaus

  • Quesadilla’s met gekaramelliseerde uien en jalapeño’s

  • Rillettes van sardientjes

  • Rookworstbroodjes (2 ingrediënten!)

  • Snel & Simpel: flammkuchen met gerookte zalm en groene asperges

  • Springrolls met gerookte zalm en asperges

  • Springrolls met krokante surimi

  • Sushi amuseglaasjes

  • Taartjes met geitenkaas, cherrytomaten en balsamicosiroop

  • Taratur (Macedonische yoghurtsalade)

  • Vegetarische geitenkaasburgers met vijgenjam

  • Wraprolletjes met roomkaas en Serranoham

  • Zelf aardappelkroketjes maken