novish pitabroodjes recept

Novish pitabroodjes met guacamole, tomaat en rode ui

Deze Novish pitabroodjes zijn heerlijke vegan pitabroodjes. Je maakt ze met de plantaardige vish chunks van Novish. Een heerlijke visvervanger met een krokante bite, lekkere smaak en een super krokant laagje aan de buitenkant. Lekker met frisse groenten en zelfgemaakte guacamole.



Plantaardige vish chunks van Novish

Ken jij de plantaardige visvervangers van Novish al? Novish een merk met een lekker assortiment aan vegan vis voor wanneer je een dagje plantaardig wil eten. Voor dit recept gebruik ik de vish chunks. Deze lijken precies op kibbeling. Een lekker zacht stukje plantaardige vis is een krokant jasje. De structuur van het product lijkt precies op vis. Lekker zacht en mals. Proberen dus! Deze plantaardige vish chunks zijn echt lekker, zeker in dit recept voor rijkgevulde pitabroodjes!

De vish chunks van Novish zijn te koop bij Picnic.


Vegan pitabroodjes met guacamole, tomaat en rode ui

Deze Novish pitabroodjes zijn dus niet alleen super lekker, ze zijn ook nog eens helemaal plantaardig. Ideaal voor een vegan maaltijd. Deze pitabroodjes zet je in no-time op tafel. Vul ze met de lekkere vish chunks, zelfgemaakte guacamole, zoete cherrytomaatjes, pittige rode ui en frisse ijsbergsla. Succes gegarandeerd!

novish pitabroodjes recept

Novish pitabroodjes met guacamole, cherrytomaat en rode ui

Novish pitabroodjes met guacamole, tomaat en rode ui zijn een heerlijke, plantaardige maaltijd met een lekkere visvervanger. Vegan vish chunks die lekker mals zijn van binnen en krokant van buiten.
Bereidingstijd 15 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 bakje Novish vish chunks (188 gram)
  • 5 pitabroodjes
  • 250 gram cherrytomaten
  • ½ rode ui
  • 100 gram ijsbergsla
  • 1 avocado

Instructies
 

  • Bereid de pitabroodjes zoals aangegeven op de verpakking.
  • Verwarm een koekenpan met wat plantaardige olie. Bak hierin de vish chunks goudbruin en krokant.
  • Snijd intussen de ijsbergsla fijn, de rode ui in ringen en halveer de cherrytomaten. Maak de avocado schoon en prak deze fijn tot guacamole.
  • Vul de pitabroodjes met de sla, tomaat, rode ui en ongeveer 2 vish chunks per broodje. Serveer met de guacamole.
Trefwoord Makkelijk, Snel, Vegan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating