Over

demi-hageman-studiokook-2-verkleind-2

Wat leuk dat je een kijkje neemt op StudioKOOK!

Mijn naam is Demi en hier deel ik mijn favoriete recepten, tips en tricks in de keuken en andere heerlijke foodgerelateerde artikelen. Mijn doel? Het overbrengen van mijn passie voor koken.

Mijn recepten zijn altijd lekker, maar nooit moeilijk.  Diepgang in een gerecht vind ik een belangrijke factor. Ik probeer dit in elk gerecht zoveel mogelijk te verwerken. Dit betekent: smaakcombinaties die elkaar versterken, maar vooral ook smaken die elkaar uitdagen.

Ik vind het heerlijk om uren in de keuken te staan en nieuwe producten, smaken en/of technieken te ontdekken en te proberen. Hier komen heerlijke, smaakvolle gerechten uit. Op StudioKOOK vind je voor ieder wat wils. Mijn recepten zijn toegankelijk en gevarieerd. Sommige gerechten vragen meer tijd voor het beste resultaat, maar ook voor een eenvoudig en snel recepten ben je hier aan het juiste adres.

Heb je een vraag of suggestie voor mij? Is er een recept dat je graag terug ziet op StudioKOOK? Laat het me weten door een mailtje te sturen naar: studiokook.info@gmail.com.