kaastosti met brie en pesto

Smeuïge kaastosti met brie en pesto

Lunch • 10 minuten


Ingrediënten (1 tosti)

2 boterhammen
4 plakjes brie
1 à 2 eetlepels pesto
handje geraspte kaas

 

Bereidingswijze

Verwarm een tosti-ijzer. Besmeer één sneetje brood met de pesto en beleg deze met de plakjes brie. Verdeel de geraspte kaas over de boterham en dek dit af met de tweede boterham.

Doe de sandwich in het voorverwarmde tosti-ijzer. Bak de kaastosti in 3 à 4 minuten goudbruin totdat de kaas gesmolten is. Serveer de kaastosti met brie en pesto direct.

 

Tips

Vergeten het tosti-ijzer voor te verwarmen? Geen nood! De sandwich kan ook gebakken worden wanneer het tosti-ijzer nog koud is wanneer je de sandwich erin doet. De bereidingstijd wordt wel wat langer.

Geen tosti-ijzer in huis? Deze kaastosti met brie en pesto kun je ook bakken in de koekenpan (in wat gesmolten boter) of onder de grill, in de oven.

 

Misschien vind je dit ook lekker

 

2 reacties op “Smeuïge kaastosti met brie en pesto”

  1. Pingback: Broodje brie met granola - StudioKOOK

  2. Pingback: 22 x recepten zonder vlees - StudioKOOK

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *