worstenbroodjes uit de airfryer

Worstenbroodjes uit de airfryer

Worstenrboodjes uit de airfryer, super makkelijk en snel om te maken. In plaats van de oven gebruik je de airfryer om de worstenrbroodjes lekker krokant en goudbruin te bakken. Net zo lekker! Serveer er een zelfgemaakte mosterdsaus bij en je hebt een heerlijk hapje voor bij de borrel.


worstenbroodjes uit de airfryer

Worstenbroodjes uit de airfryer met mosterdsaus

Serveer deze worstenbroodjes uit de airfryer bij de borrel, lekker met een zelfgemaakte mosterdsaus.
Bereidingstijd 15 min
Baktijd 20 min
Gang Borrelhapje
Keuken Hollands
Porties 30 stuks

Ingrediënten
  

  • 1 blik mini knakworstjes (ongeveer 30 worstjes)
  • 8 plakjes bladerdeeg
  • eidooier
  • sesamzaadjes

Voor de mosterdsaus

  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel grove mosterd

Instructies
 

  • Verwarm de airfryer op 200 graden.
  • Ontdooi de plakjes bladerdeeg en snijd deze in vier kleine vierkantjes. Leg op elk vierkantje een klein knakworstjes en rol deze in het deeg.
  • Leg de worstenbroodjes met de naad naar onder op een bakplaat. Bedek deze eventueel met wat bakpapier.
  • Klop de eidooier los en bestrijk de worstenbroodjes hiermee. Bestrooi vervolgens met sesamzaadjes. Bak de worstenbroodjes 20 minuten in de airfryer.
  • Maak intussen de mosterdsaus door de mayonaise en de mosterd met elkaar te mengen. Serveer de worstenbroodjes als ze nog warm zijn, maar koud zijn ze ook erg lekker.
Trefwoord Airfryer, Makkelijk, Snel