Sinterklaas rocky road

Sinterklaas rocky road

Bakken • 20 minuten + 1 uur koelen


Ingrediënten 

200 gram pure chocolade
100 gram roomboter
200 gram pepernoten
ander Sinterklaas snoepgoed, zoals: chocolademunten, pepernoten in verschillende smaken, kleine chocolade letters, etc.

 

Bereidingswijze

Doe de chocolade en de roomboter samen in een ruime, hittebestendige kom. Breng een pan met water aan de kook. Draai het vuur laag, zodat het water zacht blijft koken, en zet de kom met chocolade en roomboter op het vuur. Op deze manier laat je deze twee producten au bain-marie.

Wanneer de chocolade en de roomboter gesmolten is, haal je de kom van de pan met heet water af. Voeg de pepernoten toe aan het chocolademengsel. Meng het geheel goed door.

Bekleed een cakevorm met bakpapier en stort hier het chocolademengsel met de pepernoten in. Zorg dat het mengsel goed verdeeld is en strijk het geheel glad. Versier de bovenkant met het Sinterklaas snoepgoed.

Laat de Sinterklaas rocky road minimaal één uur koelen in de koelkast. Snijd hierna het hierna in kleine blokjes. Serveer de Sinterklaas rocky road lekker bij een kopje koffie of thee.

 



2 thoughts on “Sinterklaas rocky road”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *